Publicat în Interviu, politica

Alex Ostafe: ”Românii ar trebui să urmeze exemplul Scoției”

În politica noastră este nevoie de oameni noi. Și nu doar noi. Avem nevoie de politicieni competenți în domeniile lor de activitate. Vă prezentăm în articolul de astăzi o astfel de persoană. Se numește Alexandru Marius Ostafe.

Cine este Alex Marius Ostafe?

Alexandru Marius Ostafe s-a născut pe 20 martie 1987 în Botoșani, orașul lui George Enescu, Mihai Eminescu, Grigore Antipa, Stefan Luchian, dar și a marelui academician și om politic, Nicolae Iorga.

Alex Ostafe este președintele organizației studențești Europe Students Union (ESU), o structură constituită pentru apărarea și sprijinirea studenților români care au avut de suferit în urma deciziei Ministrului Universităților de a bloca împrumuturile acordate pentru studii. În plan politic, Alex Ostafe a participat, din partea European Party, la alegerile locale din Marea Britanie, alegeri care au avut loc în mai, anul acesta. Europeans Party este partidul fondat pentru apărarea drepturilor europenilor din Marea Britanie.

Am stat de vorbă cu acest tânăr care, a dovedit, nu o dată, că nu este indiferent la probleme de care se lovesc tinerii români ajunși în Regat. ”Am militat mereu pentru ca tinerii români să urmeze cursurile colegiilor și universităților de aici și am încercat, ori de câte ori a fost posibil, să-i ajut și în găsirea unui loc de muncă”, ne-a mărturisit Alex.

Alex, au trecut 25 de ani de la Revoluția din 1989. Ești una dintre puținele persoane care se bate încă pentru aplicarea Punctului 8 al Proclamației de la Timișoara. Din acest punct de vedere tu susții că înainte de alegerile prezidențiale care ne bat la ușă, ar trebui organizat un REFERENDUM. Despre ce referendum vorbești?

EU știu, dacă vă place veti găsi continuarea în publicația online pe care am înfiintat-o: Eu, Românul!

2 gânduri despre „Alex Ostafe: ”Românii ar trebui să urmeze exemplul Scoției”

  1. Inițiativă, nuclearrr, inițiativă! Pentru mai mult ar trebui puțintică hărnicie socială, puțin mai multă ”agresivitate” civică… Dar, cum se spune, eu am încercat. Băiatul ăsta și-a exprimat punctul de vedere… Totul depinde numai de unitatea românilor! De presiunea lor asupra clasei politice… Nu am așteptări pentru că știu de unde am plecat! 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s