Publicat în diverse, ela roseni, fonflet, politica, realităţi

„Şi totuşi, noi cu cine votăm?…” Bla,bla,bla…

De la COMUNICATE DE PRESĂ primesc o mulţime de e-mail-uri. Normal, nu spamuri. Sunt abonată la newsletter-ul lor. Informaţiile sunt interesante, afli în timp optim ce şi cum. Astăzi m-am distrat cu aşa ceva. Deşi nu ar trebui să promovez asta o fac şi numesc acţiunea entertainment.  Sper doar că românii ştiu ce au de făcut şi acei care se folosesc de asemenea găselniţe îşi vor afla beleaua!

Ţineţi ochii deschişi! Altfel, mai trageţi nişte ani! Şi să nu-mi spuneţi că a fost necesar! Doar unora li s-a aplicat…corecţia.

2 gânduri despre „„Şi totuşi, noi cu cine votăm?…” Bla,bla,bla…

  1. Nu sunt în niciun fel implicat politic, am oarece simpatii (la nivel de persoane că despre partide, platforme şi doctrine, hai să fim serioşi) şi nu pot decât să constat cu mâhnire că, pentru a nu ştiu câta oară, suntem puşi în faţa aceleeaşi situaţii : de a alege răul cel mai mic ! 😦

    1. Doar atunci când părinţii nu vor mai fi şi nu-i vor mai putea ajuta pe tineri cu pensiile lor, când UE nu va mai putea înghiţi „mâna de lucru” de la noi, abia atunci va începe adevărata mişcare socială. Tinerii vor fi nevoiţi să lupte pentru existenţa lor şi se vor implica. Până vor mai fi „mici resurse”, românul va accepta umilinţa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s