Publicat în fonflet, politica, relaţii publice

Gigi Becali – „războinicul luminii” – nici măcar n-a scos „sabia” şi „diavolu’ USL” e mort de frică

Nenea Gigi, Mioriticul,  ne anunţă, cu obişnuita-i emfază, că a bătut palma cu madam Elena Udrea şi că PNG-ul său va susţine PDL-ul în alegerile pentru primăria generală a Capitalei. Infuzia de electorat a PNG-ului s-ar ridica „la 5-6 procente”, iar cei care nu văd asta „sunt nişte fraieri”, punct. Başca, el e cel care va aduce USL-ul „de la 60% la 27%”.

Cât despre strategia de campanie a domniei sale am aflat următorul lucru: el vine să aducă sabia, nu cartea! Aviz intelectualilor din PDL, în frunte cu nevinovatul Toader Paleologu. Domnilor, nu faceţi nici cât negru’ de sub unghia oierului (are aşa ceva sub unghii? brrrr). Expresia asta – vă mai aduceţi aminte? – e asemănătoare cu a Preşedintelui nostru care afirma că „şcoala românească produce tâmpiţi”.

Nu mai lungesc vorba. E duminică şi sunt şi activităţi mai faine decât să-mi pierd vremea cu bizarele fantezii ale lui G.B., de altfel, băiat bun, darnic. Ce nu a înţeles omul nostru, e următoarea chestiune: destinul său e să facă bani pe care să-i împartă oropsiţilor.

Nu eşti matale păstorul unor oi biblice, adevărate? De ce vrei să-ţi schimbi destinul şi să-l mânii pe Domnul? Rămâi la asta, şi fi-vei binecuvântat! 😉

Previziunea mea? Gigi Becali nu va ridica scoru’ PDL, în schimb, va pierde el vreun procent, două, că de, nu toţi românii sunt atât de fraieri încât să nu facă distincţie între football, brânză şi cei care le vor conduce destinele. Dacă se va întâmpla aşa ceva, îi propun lui nea Gigi să-mi solicite serviciile în consultanţă politică. Deşi cred că nu se va mai putea face nimic în privinţa asta. 😉

România nu e nici echipa Steaua, nici strungă de oi, să ştii, matale, nea Gigi.

10 gânduri despre „Gigi Becali – „războinicul luminii” – nici măcar n-a scos „sabia” şi „diavolu’ USL” e mort de frică

    1. Păi na, încă n-o scos sabia! Are la ce visa pentru o vreme! Ce-i clar e clar, PDL-ul se aliază şi cu Muma-Pădurii, aşadar sunt conştienţi că sunt pe ducă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s