Publicat în diverse

Cartea de muncă la bună păstrare…

Că ai muncit, că n-ai muncit, dacă eşti fericitul posesor al unei ponosite cărţi de muncă – în cazul meu cu vreo 30 de ani înregistraţi – înseamnă că vei sta la coadă la plasa cu alimente a lu’ Radu Mazăre. Da’ dacă ai carte de muncă şi se întâmplă vrun pocinog şi nu toţi anii şi nu toate zilele îţi vor fi trecute pe răboju’-mpensionării, ai? De trei ori Mazăre…

Contabilul te sfătuieşte să te preocupe chestiunea în cauză. Lumea zice că de mâine viitorul tău e în siguranţă depus cu toaaaaată atenţia în sistemul de înregistrare electronică a salariaţilor! Dacă nu te gândeşti să apuci pensia nu te bat la cap: vezi-ţi liniştit de drum. Da’ dacă ai oarecare tulburare în ceea ce priveşte soarta-ţi de simplu muritor nu te lăsa în baza REVISAL!

Atenţie: vania  elena  carra teo  vaca verde  horaţiu  ela roseni cetatea vrăjită  consemnat  luna pătrată flavius

5 gânduri despre „Cartea de muncă la bună păstrare…

  1. Haiducia salveaza Romania ?!

    Mnyi sa’mpare mnyie, ori o zanyit iara vremea Haiduciei ?!
    Adevarul, Dreptatea, Cinstea, Onoarea, Demnitatea, Patria, Identitatea Noastra, Viitorul Nostru, Biserica Lui Dumnezeu, sint prizoniere compromise, sechestrate si condamnate de Regimul Basescu la disparitie !
    Ase ca, „sculatzi Gazde nu durnyitzi” !
    Punyeti mana care pa ce aveti si aparati ceeace este al vostru !
    Aparati Casa Voastra, Copiii Vostri, Parintii Vostri, Limba Voastra, Traditiile Voastre, Cultura Voastra, Bunurile Voastre, Demnitatea Voastra, Mandria de a fi o Creatie iubita a Lui Dumnezeu ! O Creatura care nu are voie sa fie, sa se lase Batjocorita si Umilita de catre acesti Bicisnici Vanduti, Tradatori, Suflete Pierdute, Slugi Malefice ale Stapinilor si Idolilor carora li se inchina, care au pus Stapanire azi peste Romania !
    Sa reeditam Legenda Pasarii Phonix !

    Putin Andri Popa nu strica,

Lasă un comentariu