preţuială americănească

Aferim, române!

Cum să nu cazi pe spate, cum să nu cazi în extaz, cum să nu „te umpli de respect” faţă de propria-ţi fiinţă naţională atunci când „cea mai mare putere (?) a lumii” îţi pune nota 10 în carnetul de şcolar al ascultării?

Extrag şi io din izvorul dătător de democraţie al lumii grozavele complimente transmise de către Ambasada SUA la Bucureşti:

(copy&paste din comunicatul de presă)

Cooperarea cu procurorii români a fost un alt element cheie în succesul eforturilor noastre de aplicare a legii. SUA apreciază devotamentul, curajul şi integritatea conducerii şi a angajaţilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ai direcţiilor specializate din cadrul acestei instituţii, Direcţia naţională anticorupţie şi Direcţia de investigare a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism. Mandatele procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, şi al procurorului şef al Direcţiei naţionale anticorupţie, Daniel Morar, expiră în 2012, după şase ani de realizări impresionante. Încurajăm guvernul României să se asigure că vor fi aleşi succesori potriviţi pentru a menţine aceleaşi standarde înalte de integritate, independenţă şi simţ al răspunderii.

Cică aşa ar fi spus directorul FBI, Robert Mueller, aflat într-o extraordinară vizită la Bucureşti. Extraordinară pentru SUA… Pentru Putere…În nici un caz pentru noi cei care aşteptăm vizele alea, lua-le-ar naiba!  Sau le aşteptam…Că nici America nu mai e ce-a fost…

–––––––––––-

P.S. Şi nici nu s-a brânzit bine premiul williamului! Urmaşul lui Traian, ptiu!, al lui Eliade şi Sorescu, ptiu,  Sori, mielu’! Sorry…Prea multă…brânză…

––––––––––––

Update: Textu’ lu’ Badea nu poate trece neobservat. Necitit! De o mie de ori mai bun decât ecleru’. Nu spun că Badea ar trebui să renunţe la măsuţă, însă aş vrea să citesc mai des asemenea „badflete”. 🙂

Reclame

4 gânduri despre „preţuială americănească

 1. silviu din Transilvania

  Scrisoare deschisa adresata ambasadorului SUA, Mark Gitenstein,

  Domnule M.Gitenstein,

  La 1 sept. 2011 s-au implinit 67 ani, anul trecut 66, cifra fatidica, de cind ultimul Gauleiter al Romania, baronul Manfred von Killinger, reprezentantul celui de-al III-lea Reich la Bucuresti si-a dat obstescul sfirsit tragandu-si un glonte in cap de suparare ca planurile facute in numle celor 1000 de ani de suprematie a supernatiei germane (alese de Dumnezeu ?!) asupra Lumii intregi au esuat dovedindu-se o Himera !

  Ambasadorul SUA la Bucuresti Mark Gitenstein, prin sustinerea mentinerii in functii a lui D.M. Morar unul din sefii Politiei Politice Basiste isi manifesta in modul cel mai clar si vizibil sustinerea fata de Statul Totalitar si fata de Dictatura instaurata de T.Basescu in Romania.
  M. Gitenstein incalca astfel nu numai toate uzuantele diplomatice in vigoare ci insasi esenta Democratiei precum si Legile si Constitutia Statului (inca Suveran?!) Roman !

  Camarazii lui Gitenstein au facut se pare o deformare a etinei lor, aceea de a aborda si trata alte tari sau popoare ca pe niste actuale sau viitoare colonii ale lui Israel !
  Ei au luat se pare ad literam afirmatia legendei Biblice prin care Dumnezeu promitea lui Israel sa-l faca stapin peste lumea intreaga.
  SUA, se stie este considerata si perceputa de catre majoritatea cetatenilor ei, deja de multa vreme ca pe o Colonie a Israelului !
  Spuneti-mi va rog, cine si de unde a pornit actuala criza si recesiune ?! Cine a provocat in lume aceasta Criza !? Poftim ?

  Spuneti-mi va rog, cine a initiat si cine coordoneaza proiectul de Globalizare Mondiala ?
  Acest Proiect de Globalizare oare nu cuprinde si nu include pentru initiatorii lui si un nou Exod al „poporului ales” care acum isi simte amenintata existenta conform proorocirilor Biblice dar si al situatiei reale din teren ?!

  Se pare ca d-l Gitenstein are calculele sale personale in ceeace priveste Romania si in ceeace priveste soarta noastra, a celor care existam in acest „spatiu vital” caruia i se mai spune si „Gradina Maicii Domnului” !?

  Se pregateste oare Israelul pentru un nou exod si si-a ales ca o noua tinta Romania ca pe o noua tara Fagaduita unde va curge lapte si miere si unde trebuie sa ucida, sa masacreze, sa pustieasca orice urma de viata omeneasca asa cum au facut la prima lor descalecare sosind din Egipt in Tara Fagaduita lor de catre Moise !?
  Exista semnale prin care aceste intentii se adeveresc ?!
  Cu totii sintem martori al degradarii, desfiintari, dezintegrarii tuturor Institutiilor Fundamentale ale Statului Roman ! Toate aceste actiuni Antinationale duc si culmineaza cu atacarea si distrugerea Fiintei, Filonului National Roman.

  Acum cind institutia Armatei care are in frunte un ministru Mafiot este demolata, acum cind Educatia are un ministru total incompetent si un program care duce prin promovarea inculturii la aceeasi Demolare Nationala, acum cind Sanatatea are ca Program Strategic un Genocid impotriva Poporului Romaniei, acum cind la Cultura, fara de care nu poate exista un popor o natiune, avem plantat ca sef un dusman declarat al Interesului National Roman, acum in momentul de fata, BOR este atrasa si implicata in din ce in ce mai multe scandaluri care au ca tinta compromiterea ei, slabirea increderii populatiei in Biserica !
  BOR este ultima Institutie care ar mai putea salva supravietuirea Fiintei noastre Nationale !
  De ce se incearca acum inclusiv compromiterea BOR prin infiltrarea cu Masoni a conducerii Bisericii Ortodoxe Romane ?

  Domnule Gitenstein, aduceti-va aminte de cite ori si cum au fost pedepsiti Evreii in toata istoria existentei lor, de catre Dumnezu atunci cind ei s-au abatut de la Legile Lui !
  Luati fiecare Porunca la rind si veti vedea ca nu le respectati si prin urmare prin faptele voastre i-L suparati pe Dumnezeu !
  Aceste Porunci, Decalogul iudeo-crestin, sint „softul” moralei si conduitei cu care am fost Creati de catre Dumnezeu, abatindu-va de la el si impingand lumea intr-o directie potrivnica Dorintei, Vointei Lui Dumnezeu sa nu va asteptati la altceva decit la Pedeapsa Lui Dumnezeu care in mod sigur nu va intarzia sa va ajunga !

  D-le M.Gitenstein, bagati de seama dumneavoastra si cei pe care ii reprezentati, nu voi sinteti Dumnezeul cel Adevarat !
  Nu incercati voi sa schimbati Planurile si Legile Lui Dumnezeu, nu va jucati voi cu Creatia Lui Dumnmezeu caci din nou veti fi amarnic pedepsiti !

  P.S. Oare Romania lui Base’ si-a gasit in Mark Gitenstein un nou Gauleiter ?!

  9 dec 2011. Cluj-Napoca

 2. Mrbig Sicumine

  BAH pROSTANE! Criza o fost pornita in urma luptei pt suprematie dintre euroi shi Dolar baahhh!! AMERICANII sh’or prabushit peatza ca sa arate alora o suta shi ceva de tzari ce au USD ca moneda de trezorerie ce sa intampla daca adopta euroiu shi lasa dolaru’ in cacao bah! Shi fonctzoneaza, ca dupa cum vezi tu la „shtiry” sa duce la drak ieuroiu (he he he). shi cea’i vrea sa faca ovreiu gitenshtein Din vreme ce varianta la bashescu e ponta care voteaza deschis in parlament impotriva intereselor SUA? Ambasadorul SUA nu vine la meltenica sa aduca democratzee shi prosperitate baah! Vine ca sa reprezinte interesele unui mare imperiu intr’o tzara satelit prostane! :p Parerea mea.

 3. silviu din Transilvania

  Am inteles perfect ce te doare si ce te mana pe tine in polemica aiasta. Am inteles care sint limitele discernamintului sau moralei dumitale. Orice fel de alte comentarii sint inutile. Iti doresc sa ramai mai departe la fel de fericit cu duhul asa cum te-ai prezentat si azi si aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s