Publicat în ela roseni, literatura, texte din trecut

bursucul din bombonier

eram la iarbă verde mai verde decât credeţi   mergând io după nişte tufişuri care ţineau loc de căcăstoare am dat peste o cutie care era şi de jeleuri şi cu jeleuri. un jeleu avea formă de bursuc  era roş – portocaliu şi fără o ureche. de unde am ajuns la concluzia că nu doar fiinţele omeneşti ajung într-o ureche 

după cum am citit în enciclopedia liberă wikipedia bursucul fură oo. de aici probabil lipsa anumitor oo despre care se presupune că te poţi baza pe ele în situaţii de criză mondială. însă cum locul oolor a fost luat de mălai stors cu presa prefer să găsesc pentru apropiatul măritiş – de-al treilea – un bursuc care are ooole la el nu tre’ să fure ooole altora başca-că alea s-ar putea dovedi stricate  şi noua generaţie bursucească s-ar putea dovedi compromisă   dar e globalizare ce naiba putem accepta corceala când n-ai oo adaugi şi galben şi ce se mai găseşte deh!

nu căutaţi să înţelegi despre ce scriu vreau să bat toate recordurile în materie de aiureală care oricum are mai multă logică decât ceea ce trăim în lumea reală deasupra căreia bursucul meu inodor-incolor şi fără gust – deci fără niciun risc să fie căutat de oo – ridică flamura după ce mi-a înfulecat toate seminţele de dovleac fapt pentru care nu are voie la miere mult timp de-acum încolo (…)


2 gânduri despre „bursucul din bombonier

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s