photo medallion

Despre text  – numai de bine. 🙂 E frumos, dar lipseşte cu desăvârşire! 🙂

şi transformarea…transformărilor. 🙂

Descoperit: Igor Ursenco

Reclame

4 gânduri despre „photo medallion

 1. cenacluldinbar

  deci ai fotografiat, ai modificat culoarea spre galben si ai dat contrast si luminozitate maxime. apoi ai facut un aranjament , ai corelat iar cu galben si ai dat efect din filtre de a iesit spirala din centru.
  anisoara iordache face o grafica mult mai clara, combina paint cu fotoshop , gimp sau corel, trecand imaginea prin etape de salvare pe mai multe nuante din care ia fragmente si le lipeste pe o suprafata vitraliata . vitraliul il obtine trasand linii in paint si arcuindu-le in gimp, pe ele sau imaginile, mizand pe contraste maxime, adica alb mult si inchis mult si o culoare generala de fond. in sfarsit , sunt mai multi pasi. eu am dechis un paint mare si am plimbat o fotografie prin toate efectele osibile si mi-am facut un tablou de bord. ies desene socante doar rotind imaginea la mic si de mai multe ori. dar nu am ales sa ma reprezinte nimic din ce poate sa faca de-a gata calculatorulm sau daca da doar 5%.
  am urmarit copilul asta exmatriculat si m-au impresionat fotografiile sale , in special unele despre singuratate. vezi un om pe strada , il vezi singur si nu ti se pare mare lucru. dar punand laolalta 10 oameni singuri in 10 medii diferite iti dau o stare, devine artistic, un fel de poezie.
  este loc mult pentru toti, important este sa existe oameni ca tine, ca el , si-ndraznesc sa cred ca si ca mine, oameni care sa fie pregatiti sa surprinda artisticul, sa-l culeaga si mai apoi sa-l gandeasca cumva.
  felicitari pentru sufletul tau frumos in care incape, iata, atata culoare, chiar daca trista. o fi din cauza „defertilizarii” poetice u care te-ai surprins mai ieri. azi am fost la lansarea unei carti scrisa de nicolai taicutu si aare un vers cand spune ca firul de iarba , de multe ori, leneveste in malul caldut si nu mai vrea sa continuie drumul spre samanta. daca este o metafora si firul de iarba este omul, cel firavsi nevinovat, asistam la o abandonare a trairilor, la o sinucidere in masa a spiritelor romanesti.
  nu te lasa!

 2. elaroseni

  Nţţţţ! Am fotografiat! Am modificat fiecare element separat. Am făcut nici io nu mai ştiu ce. Am adăugat bule, pensule, fulgere…N-aş putea relua! Pur şi simplu m-am jucat…Poţi vedea mai bine dând click pe cele două bazaconii şi vei vedea mai bine. Galbenul a fost chiar pe la sfârşit…
  Mulţam pentru viszită, cuvinte şi îndrumare…:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s